Cisco Cloudlock

Deja se stie ca utilizatorii, datele si aplicatiile se muta si in cloud. Dezvoltarea afacerii incurajeaza utilizarea aplicatiilor din cloud pentru o colaborare mai buna dar cu ce riscuri?

Eu sunt Irina la Dendrio si pot fi ghidul tau in securizarea mediului de lucru din cloud daca vrei mai multa vizibilitate, extinderea solutiilor on-prem in cloud, dar in acelasi timp te ingrijoreaza expunerea datelor sensibile la inadvertente sau atacuri malitioase.

Cisco Cloudlock este una dintre solutiile care poate ajuta cu raspunsuri la urmatoarele intrebari: legate de utilizatori, legate de date si legate de aplicatii.

Cu Cisco Cloudlock nu cumperi hardware, nu foloseste agenti instalati pe fiecare endpoint si nu consuma multa banda la internet.

Administratorii IT imi spun ca au mai putin control asupra aplicatiilor cloud-based instalate de utilizatori. Acestea adauga de multe ori vulnerabilitati in infrastructura organizatiei.

Ce face mai exact Cloudlock?

  • analizeaza comportamentul utilizatorilor
  • scaneaza datele curatand informatiile si aplicand pana la 50-60 de politici legate de share-uirea informatiilor sensibile.
  • este ca un firewall pentru malware, aplicatiile de tip Shadow IT sau cu OAuth

Cere un Proof of Concept

Vrei mai multe detalii? Cere un Proof of Concept pe adresa askformore@dendrio.com sau descarca white paper-ul conceput special pentru detalierea produsului Cisco Cloudlock.