Dendrio – CSP Direct Partner

Colaborarea cu Dendrio ca partener CSP Direct inseamna ca sunteti alaturi de o organizatie care a investit in propria infrastructura si a demonstrat ca suportul si capacitatile de facturare sunt conform standardelor Microsoft. Cu alte cuvinte suntem un partener care va poate livra nivelul de calitate a serviciilor pe care Microsoft le impune partenerilor sai.

De asemenea, inseamna ca avem o linie directa cu Microsoft.

Dendrio, ca partener CSP (cloud solution provider) Microsoft ofera:

VALOARE ADAUGATA

Servicii cu valoare adaugata atat prin vanzare Azure cat si prin serviciile de gestionare.

CONSULTANTA

Sprijin fiabil prin consultanta pentru solutia optima.

EXPERTIZA TEHNICA

Gestionarea clientilor prin expertiza tehnica oferita de specialisti.

SIMPLIFICARE

Facturarea simplificata – unica pentru toate serviciile cloud.

Avantajele colaborarii cu un Microsoft CSP Direct

Colaborarea cu un partener Microsoft CSP nu este neaparat diferit: sunt doua servicii excelente care functioneaza impreuna. Lucrand cu noi obtineti acces la puterea si scalabitatea cloud-ului Azure, in timp ce obtineti un serviciu personalizat care va poate acorda timp pentru a sprijini eforturile echipei dvs.

  • Va ajutam sa reduceti cheltuielile si sa eliminati serviciile suprapuse prin arhitectura unei solutii Cloud public si hibrid – toate intr-o singura factura
  • Imbunatatiti eficienta cu Cloud Public si servicii IT coordonate de un singur furnizor care intelege nevoile afacerii dvs.
  • Cresteti productivitatea cu solutii personalizate conform cerinetelor dvumneavoastra si cu viteaza de implementare rapida a Microsoft Azure
  • Oferiti asistenta superioara non-stop, cu management proactiv si monitorizare pentru a reduce la minimum timpii de intrerupere si intarzieri

Beneficiile colaborarii cu un Microsoft CSP Direct

Rezultatul final este mai multa putere pentru sistemele, procesele si aplicatiile dvs fara confuzie sau hassle de a incerca sa coordoneze mai multe solutii Cloud cu mai multi furnizori si o echipa de asistenta care nu va va dezamagi niciodata. Daca organizatia dvs este cea mai bine deservita de Cloud Public, prin colaborarea cu Dendrio inseamna ca veti obtine exact solutiile personalizate de care aveti nevoie in functie de cerintele echipei dvs.

Dendrio este un furnizor de servicii de cloud CSP Tier 1 certificat de Microsoft si avem ani de experienta in lucrul cu clientii pe solutiile cloud public.

Daca doriti mai multe informatii despre gestionarea Microsoft Azure sau alte servicii ne-ar placea sa va ajutam: