Hackathon tehnologie

Bun venit la Hackathon-ul de tehnologie! Competiția este dedicată studenților la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din anul 2 licență, anul 3, masteranzi și alumni care doresc să scrie despre tehnologie Scopul final îl reprezintă semnarea unui contract de colaborare pe termen lung cu Dendrio, Bittnet Training, Elian Solutions, companii de tehnologie și educație din cadrul Grupului Bittnet. Dorim să cooptăm alături de echipele noastre tineri creativi care doresc să se dezvolte și să se perfecționeze în scrierea de articole pe teme de tehnologie.

Înscrierea se poate face până la data de 23 noiembrie 2020, ora 12:00. În Hackathon se pot înscrie individual sau în echipe de maxim 3 persoane.  Totodată, pe data de 23 noiembrie ora 16:00, toți participanții la competiție sunt invitați la un eveniment online organizat pe platforma Microsoft Teams pentru a ne sincroniza pe temele propuse, pentru a vă prezenta publicul țintă către care vor fi adresate articolele înscrise în competiție și pentru a îi cunoaște pe membrii juriului. Vom explica modalitatea de acordare a punctajului pentru fiecare articol.

Hackathon-ul se va desfășura pe perioada lunilor noiembrie și decembrie și cuprinde mai multe etape:

  1. Acoperirea evenimentului Cisco Connect Romania 2020 (pe baza sesiunilor înregistrate pe care vi le vom pune la dispoziție)
  2. Acoperirea evenimentului Microsoft Tech Days 2020 (unde va trebui să vă înregistrați și să vizionați live evenimentul și sesiunile tehnice)
  3. Acoperirea evenimentului AWS re:Invent 2020 (unde va trebui să vă înregistrați și să vizionați live evenimentul și sesiunile tehnice)

Desfasurarea Hackathon-ului

Jurnaliștii sau Echipele de jurnaliști se vor înregistra în competiție folosind formularul de înregistrare alăturat. Pentru fiecare dintre evenimentele menționate mai sus, vor înscrie în competiție un număr de 3 articole cu o lungime minimă de 700 cuvinte. Fiecare dintre participanți/echipe va scrie unul dintre articole despre trendurile, noutățile sau schimbările anunțate în sesiunile de deschidere ale evenimentelor: Cisco Connect, Microsoft Tech Days și AWS re:Invent, și alte două articole la alegere din sesiunile tehnice. Le vor trimite înscrie în competiție, trimițându-le la adresa marketing@dendrio.com, astfel:

  1. Pentru Cisco Connect până pe data de 3 decembrie 2020, ora 12:00
  2. Pentru Microsoft Tech Days până pe data de 8 decembrie 2020, ora 12:00
  3. Pentru AWS re:Invent până pe data de 23 decembrie 2020

Clasamentul provizoriu va fi afișat pe această pagină, la 3 zile după expirarea timpului limită de trimitere a articolelor, cu excepția celui de-a treilea în care vom afișa rezultatele după Crăciun.

Odată înscrise în competiție, proprietatea intelectuală a articolelor va fi transferată către organizator și vor putea fi publicate de către organizator pe diverse medii. Aceste articole vor primi un punct suplimentar în cadrul jurizării fiecărei probe.

Juriul Hackchaton-ului

Silvia Iordache,
Marketing Manager, Dendrio

Denissa Iancu,
Marketing Manager, Bittnet Training

Dan Berteanu,
VP of Education, Bittnet Group

Hackathonul de tehnologie este realizat cu sprijinul Facultatii de Jurnalism și Științele Comunicării.

Start: 19 noiembrie 2020, 09:00
Stop: 23 decembrie 2020, 18:00

Clasament intermediar

Pana la inregistrarea primelor punctaje, echipele sunt listate in ordine alfabetica.

Echipa Punctaj Articole inscrise
Amira
AVTech
Blaja Bianca-Mihaela
C2k
DreamTeam
Performance
Roxana Vasile
Single Team
Tech News

Premii

Premiul 1 – 1.000 euro

Premiul 2 – 500 euro

Premiul 3 – 200 euro

Participanti inregistrati individual sau Echipa care au inscris cel putin 3 articole validate de juriu: 100 euro.

(sumele amintite sunt sume nete)

Participantii individuali sau Echipele clasate pe primele 3 pozitii, vor fi invitati la negocierea unor contracte de colaborare pe termen lung in cadrul Grupului Bittnet.