Augsburg International, distribuitor oficial și partener de încredere al celor mai consacrați producători de piese auto, s-a bazat pe soluțiile Microsoft cloud oferite de Dendrio Solutions pentru a migra cei peste 400 utilizatori ca un prim pas în transformarea sa digitală.

Creșterea numărului de utilizatori a condus la alegerea soluției Microsoft Office 365, iar compania se bucură acum de o mai mare flexibilitate și de o creștere semnificativă a productivității utilizatorilor săi. Soluția oferită de Dendrio pentru migrarea etapizată la Exchange Online a permis schimbarea serviciului într-un mod facil si a minimizat impactul asupra utilizatorului final care s-a putut bucura de o tranziție transparentă. Cu Exchange Online, Augsburg International a reușit să gestioneze accesul la email și informații din afara companiei, în special pentru utilizatorii cu o mai mare mobilitate și să reducă costurile asociate cu soluția on-prem, pentru a elimina investițiile în reînoirea infrastructurii hardware.

Necesitatea de a reduce costurile și de a moderniza procesul de comunicare a condus la o decizie de business bazata pe tehnologie. Prin migrarea în cloud a soluției de mesagerie electronică (Exchange Online) Augsburg Intenational a obtinut agilitate in business si a pus bazele performantelor viitoare.

Vrei sa afli cum poti optimiza si tu infrastructura ta?

Blugento
Vis Viridis Consult