McAfee Total Protection for Data Loss Prevention

Solutia McAfee Total Protection for Data Loss Prevention (DLP) va permite sa vedeti cum sunt folosite datele dvs. si cum sau unde se scurg.

Solutia identifica si clasifica datele importante specifice pentru organizația dvs. Puteti prioritiza remedierea situatiilor discriminand intre informatiile critice si a datelor extem de sensibile de datele mai putin importnate.

Cu ajutorul McAfee Total Protection for DLP simplificati implementarea si managementul datelor. Solutia utilizeaza McAfee ePolicy Orchestrator pentru eficientizarea implementarii, management simplificat, actualizari si rapoarte.

OBTINETI VIZIBILITATE

Tehnologia de captare McAfee va permite sa vedeti modul in care datele dvs. sunt utilizate și cum se scurge.

IDENTIFICATI RAPID DATELE

O clasificare mai puternica a datelor identifica si clasifica date importante pentru organizația dvs. tinand cont de nevoile specifice.

CONFORMITATE

Prioritizati remedierea informatiilor critice de conformitate si a datelor extrem de sensibile in detrimentul datelor mai putin importante.

IMPLEMENTARE SIMPLA

Solutia este disponibila prin intermediul aparatelor fizice sau virtuale de intertinere redusa. Utilizeaza McAfee ePolicy Orchestrator pentru implementare, gestionare, actualizari si rapoarte eficiente.

Consultantul nostru te poate ajuta: