De ce au nevoie IMM-urile de soluții de securitate mai bune?

IMM-urile sunt afectate de 62% din toate atacurile cibernetice62%
62%
58% spun că nu au vizibilitate în practicile de parolă ale angajaților58%
58%
Costul mediu in urma unui atac cibernetic este de 1.24M USD100%
100%

Care sunt principalele dvs. preocupări de securitate?

O retea sigura

Firewall-urile controlează accesul la resursele companiei dvs. prin monitorizarea traficului de rețea. Pentru protecție suplimentară, căutați un firewall care să ofere vizibilitate și automatizare.

Dispozitive singure

Indiferent de locul din care utilizatorii se conectează la rețeaua dvs., asigurați-vă că sunteți protejați împotriva amenințărilor avansate la fiecare endpoint.

Parole protejate

Asigurați-vă că oferiti acces securizat la rețeaua privată virtuală (VPN), e-mail și la orice aplicație pe care angajații o apreciază, utilizând autentificarea multi-factor.

Siguranta locatiilor

Lucrați de oriunde. Aveți echipe distributie geografic. Protejați-vă angajații împotriva amenințărilor indiferent de unde accesează internetul.

E-mail sigur

Opriți amenințările, sporiți vizibilitatea și reduceți cheltuielile administrative. Implementare simplă și protecție suplimentară pentru utilizatorii Microsoft 365.

Puterea simplității

Reducerea complexității poate face diferența în ceea ce privește securitatea. Scopul nostru este să simplificăm totul pentru dvs., lăsându-vă liber să inovați și să vă dezvoltați business-ul. Știm că lucrurile se întâmplă rapid în lumea dvs., astfel încât soluțiile de securitate de la Cisco au o mentalitate flexibilă și antreprenorială.

Soluțiile de securitate propuse acționează ca o echipă. Ele învață unele de la altele, ascultă și răspund ca o unitate coordonată. Când se întâmplă acest lucru, securitatea devine mai eficientă. Combinația de firewall-uri de ultimă generație, securitate a punctelor finale, securitate în cloud și autentificarea utilizator creează fundamentul pentru o abordare de securitate puternică, dar simplă.

Cum puteți întări securitatea IMM-ului dvs?

Firewall

Firewall-urile din seria Cisco Meraki MX și Firepower 1000 previn breșele de securitate, obțin vizibilitate profundă pentru a detecta și opri amenințările rapid și automatizează securitatea.

Endpoint & VPN

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) previne amenințările pe enpoint-uri și apoi continuu, urmărește fiecare fișier pe care îl permite pe dispozitive mobile, laptopuri, PC-uri desktop și multe altele.

Cloud security

Cisco Umbrella vă ajută să vă protejați utilizatorii atât în rețea, cât și în afara acesteia, prin blocarea destinațiilor de Internet rău intenționate înainte de stabilirea vreunei conexiuni.

Securitate parolă

Cisco Duo ajută la protejarea utilizatorilor și a dispozitivelor acestora împotriva atacurilor bazate pe identitate și a phishing-ului. Verifică identitatea utilizatorilor înainte de a acorda acces la aplicații.

Securitate e-mail

Cloud Mailbox Defense este o soluție de securitate integrată pentru Microsoft 365 cu implementare simplă, remediere ușoară, vizibilitate superioară și informații despre atacuri de la Cisco Talos.

Experiența dvs. de securitate simplificată

Când rețeaua nu funcționează, afacerea dvs. nu funcționează. IMM-urile sunt afectate de 62% din toate atacurile cibernetice, aproximativ 4000 pe zi. Păstrați-vă afacerea în siguranță detectând amenințările mai devreme, mai rapid și cu mai multă ușurință. Iată de ce afacerea dvs. merită securizată cu soluțiile Cisco.

Lucrurile se întâmplă rapid în IMM-uri, așa că ne-am proiectat securitatea pentru a corespunde acestor nevoi. Cu ajutorul informațiilor noastre privind amenințările, veți primi protecție împotriva amenințărilor necunoscute anterior în mai puțin de 10 minute – cel mai rapid timp de remediere din industrie.

Pe măsură ce afacerea dvs. crește și se confruntă cu noi provocări, nu va trebui să vă schimbați în continuare strategia de securitate la fiecare șase luni. Profitați din plin de resursele și expertiza pe care le aducsoluțiile de securitate Cisco și experiența inginerilor Dendrio care le implementează, pentru a vă duce afacerea la noi culmi.

 Un consultant Dendrio vă poate ajuta

Mai multe despre soluțiile de securitate Cisco pentru IMM-uri

Cisco Firepower 1000 Series este o familie de firewall-uri disponibile cu Cisco Defense Orchestrator pentru a proteja companiile și a simplifica gestionarea securității. Cisco Defense Orchestrator gestionează fie software-ul Cisco Firepower Threat Defense (FTD), fie software-ul Cisco Adaptive Security Appliance (ASA).

Vă protejează împotriva amenințărilor avansate
Vizibilitatea și controlul aplicațiilor, sistemul de prevenire a intruziunilor de nouă generație, protecția avansată împotriva malware-ului și filtrarea adreselor URL funcționează împreună pentru a oferi protecție automată.

Simplitate
Simplifică politica de securitate și gestionarea dispozitivelor pe platformele dvs. de firewall ASA, FTD și / sau Meraki MX.

Endpoint & VPN

Cisco Advanced Malware Protection (AMP) vă ajută să obțineți protecție permanentă a punctelor finale și conectivitate extrem de sigură în rețelele cablate și fără fir sau pe un VPN.

Preveniți încălcările. Detectați, blocați și remediați programe malware avansate în toate punctele finale. Faceți totul rapid și automat.

Astfel, oferiți angajaților acces securizat, astfel încât să poată lucra de oriunde, pe orice dispozitiv, în orice moment.

Cloud security

Securitate livrată în cloud pentru a vă apăra împotriva amenințărilor cibernetice și pentru a vă proteja toți utilizatorii în câteva minute.

Cisco Umbrella folosește infrastructura Internetului pentru a impune securitatea și a bloca activitatea rău intenționată înainte ca o conexiune să fie stabilită vreodată. Prin furnizarea de securitate din cloud, nu există hardware de instalat și nici software pentru actualizarea manuală. Economisiți timp, reduceți cheltuielile generale și obțineți o securitate eficientă, care se mândrește cu 100% disponibilitate din 2006. Simplitate. Eficiență.

Raportul Gartner Peer Insights „Vocea clientului” recunoaște Umbrella ca soluție preferată pentru piața Secure Web Gateways.

Securitate parolă

Călătoria către un model complet de securitate zero trust începe cu o forță de muncă sigură. Duo verifică identitatea utilizatorului și starea dispozitivului la fiecare încercare de conectare, oferind acces de încredere la aplicațiile dvs. Cu Duo, puteți:

 • Să verificați identitatea tuturor utilizatorilor înainte de a acorda acces la aplicații și resurse corporative.
 • Să verificați poziția de securitate și verificați încrederea tuturor dispozitivelor – corporative și deținute personal – care vă accesează aplicațiile.
 • Să obțineți informații detaliate despre fiecare tip de dispozitiv care vă accesează aplicațiile, pe fiecare platformă.

Securitate e-mail

Mutarea e-mailului în cloud oferă confort și scalabilitate, dar ar putea aduce și un risc crescut de preluare a contului și infecție cu malware. Aveți nevoie de o soluție de securitate a e-mailului axată pe cloud, care este ușor de implementat și vă protejează afacerea și utilizatorii, prevenind atacurile împotriva cutiilor poștale din cloud.

Cloud Mailbox Defense este complet integrat în Office 365 pentru vizibilitate completă în mesajele de intrare, de ieșire și interne. El soluționează lacunele din securitatea e-mail Office 365 prin detectarea și blocarea amenințărilor avansate de e-mail cu informații superioare asupra amenințărilor.

Consultanții Dendrio vă propun o serie de pachete de soluții de securitate Cisco pentru IMM-uri standardizate. Le puteți achiziționa direct de pe Shopul Dendrio.

Un consultant Dendrio vă poate ajuta

Dacă nu sunteți sigur de configurația potrivită pentru compania dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Unul dintre consultanții Dendrio vă va ajuta să optimizați investiția în soluțiile de securitate necesare.

Finantarea proiectelor

In perioada urmatoare se va lansa Programul Operaţional Competitivitate, Axa prioritara 2, Actiunea 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor

Principalele coordonate ale acestui program de finantare sunt urmatoarele:

 • Solicitanți eligibili: IMM-uri (microintreprinderi, intreprinderi mici, intreprinderi mijlocii) ce doresc finanțare pentru achiziționarea de echipamente și servicii IT&C necesare digitalizării activității curente
 • Valoarea finanțării nerambursabile: minimum 30.000 euro și maximum 100.000 euro
 • Intensitatea maximă a ajutorului: 90% din valoarea eligibila a proiectului
 • Locația implementarii proiectului: în toate regiunile de dezvoltare: Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov.

Dendrio impreuna cu partenerul sau, consultant pe proiecte din fonduri europene va poate ajuta la constructia dosarului de finantare.

Cheltuieli eligibile prin această linie de finanțare:

 • achiziționarea de hardware TIC, dispozitive și echipamente aferente (inclusiv cheltuieli de instalare, configurare, punere în funcțiune), justificate din punct de vedere al implementării aplicației de proiect.
 • achiziționarea și/sau dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor necesare implementării proiectului, configurarea și implementarea bazelor de date, migrarea și integrarea diverselor structuri de date existente, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation.
 • achiziționarea serviciilor de găzduire, inclusiv servicii de tip cloud și SaaS, respectiv Software as a Service, cu excepția pachetelor de reseller.
 • achiziționarea de servicii pentru consolidarea securității cibernetice aplicabile pentru software/ găzduire/rețele.
 • cheltuieli pentru realizarea reţelei LAN necesară pentru implementarea aplicației de proiect.
 • achiziţionarea/realizarea unui website de prezentare a companiei; achiziţionarea//închirierea unui nume de domeniu nou, a soluţiei de semnătură electronică; achiziţionarea de aplicaţii informatice specifice pentru persoanele cu dizabilităţi, soluții IT pentru comerțul electronic.
 • servicii de consultanță pentru elaborarea documentațiilor necesare pregătirii aplicației de proiect propusă spre finanțare și/sau managementul aplicației de proiect, cheltuieli cu servicii de consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile.
 • cheltuieli aferente instruirii personalului care va utiliza activele achiziționate
 • cheltuieli aferente activității de trecere a arhivelor din analog/dosare/hârtie în digital