Pachetele G Suite

Pachetele G Suite by Google Cloud te ajuta sa te conectezi cu colegii oriunde ar fi ei prin Gmail, calendar sau prin platforma Hangouts pentru chat, software sau hardware de videoconferinta. Pe langa conectare, ofera o solutie de accesare instant a fisierelor stocate in Google Drive. Indiferent de pachetul ales, suita de aplicatii pentru crearea de fisiere (Docs, Sheets, Forms, Slides, Sites) este mereu la un click distanta. Pentru orice problema, echipa de support Google poate fi apelata 24×7 prin telefon, email sau online. Cu G Suite este usor sa adaugi utilizatori, sa administrezi dispozitivele si sa configurezi nivelul de securitate astfel incat datele sa fie sigure. Optiunile cum ar fi verificare in 2 pasi sau mobile device management, SSO si centru de alertare sunt incluse.

Luati decizii rapide, fata in fata

Utilizati calendarele comune pentru a vedea cand sunt disponibile alte persoane si programati intalniri cu invitatii de e-mail automate. Cu un singur clic, transformati intalnirea intr-o conferintă video de la orice computer, telefon sau tableta.

Colaborati in timp real

Lucrati intr-un singur document cu colegii sau persoane din afara companiei dvs. Vedeti modificarile pe care ceilalti le fac, comunicati prin chat incorporat si adresati intrebari in comentarii.

Stocati si partajati in cloud

Patrati toate documentele intr-un singur loc, cu acces securizat de pe computer, telefon sau tableta. Invitati-i pe ceilalti sa vizualizeze, sa descarce si sa colaboreze in orice fisier – nu este nevoie de atasament de e-mail.

Securizati datele si dispozitivele

Protejati datele companiei cu optiuni de securitate, cum ar fi autentificarea in doi pasisi conectarea unica, si utilizati gestionarea mobila pentru a va mentine datele in siguranta in cazul unui dispozitiv pierdut sau al plecarii angajatilor.

Consultantul nostru te poate ajuta: