AutoCAD LT

AutoCAD LT iti pune la dispozitie cele mai noi instrumente care iti permit sa realizezi proiecte precise si documentatie 2D, intr-un timp mai scurt. Extinde spatiul de lucru cu serviciile Autodesk Mobile App pentru a intra in legatura si a colabora cu colegii practic oriunde.

Te ajuta sa coordonezi mai usor fluxul de lucru prin integrarea solutiilor desktop si mobile. Ai acces la aplicatia mobila AutoCAD Mobile App, cu ajutorul careia creezi, vizualizezi, editezi si partajezi fisiere DWG direct de pe dispozitivele mobile.

Selectia obiectelor: iti permite deplasarea in desen cu pan si zoom in timpul unei operatii de selectie a obiectelor. Obiectele deja selectate vor continua sa faca parte din setul de selectie curent.

Instrumentul de recunoastere a textului SHX

Importa inteligent textul si geometria dintr-un fisier PDF, acestea pot fi utilizate ulterior ca obiecte AutoCAD.

Imbunatatirea functionalitatii pentru obiectele Text si Mtext

Functia “Combine text” a devenit mult mai flexibila in ultima versiune, permitand selectia obiectelor Text impreuna cu obiecte Mtext.

Imbunatatirea functiei de import a fisierelor PDF

Poti previzualiza fisierul PDF inainte de import si permite o mai buna scalare a obiectelor importate din layout.

Gestionarea cailor de cautare pentru fisierele XREF

Fiserele atasate ca XREF care nu se mai afla in directorul initial, pot fi regasite mai usor si re-atasate la desenul curent.

Beneficiile noilor subscriptii Autodesk:

  • Ai acces la cele mai recente versiuni ale solutiilor Autodesk si suport tehnic gratuit
  • Ai acces la cele mai recente tehnologii, pe baza de abonament – poti opta pentru pentru subscriptia pe un an sau multi-anuala, in functie de durata proiectelor
  • Reprezinta o investitie initiala scazuta si iti ofera flexibilitate in gestionarea costurilor
  • Administrarea usoara si utilizarea eficienta a licentelor din cadrul companiei, in functie de fluctuatiile de proiecte si de personal – poti sa cresti sau sa reduci numarul de licente in functie de necesitatile de moment
  • Ai acces la verisunile anterioare ale licentelor Autodesk
  • Poti instala licenta pe 3 dispozitive ale aceluiasi utilizator
  • Ai acces la proiectele tale de pe orice dispozitiv mobil cu ajutorul aplicatiei AutoCAD Mobile App, fara nici un cost suplimentar.
Consultantul nostru te poate ajuta:
Meniu