Cloud Connect – Cloud Services Router

In jur de 90% din companiile care au cel putin 2 aplicatii in cloud abordeaza o strategie hybrid-cloud sau intentioneaza sa utilizeze mai multe cloud-uri. Dar asta nu e simplu pentru ca traind intr-o lume cu multe departamente si linii de business care folosesc cloud-uri multiple sau furnizori de SaaS se pierde din controlul datelor, al politicilor pentru utilizatori si al securitatii. Cloud-ul aduce o noua arhitectua pentru IT.

Laurentiu Popescu, Presales Engineer la Dendrio poate fi ghidul tau in extinderea retelei locale si in cloud, a nivelului de securitate si control, indiferent la ce cloud ai nevoie sa te conectezi pentru buna desfasurare a activitatii.

Cisco Cloud Services Router este o solutie pentru a conecta securizat reteaua locala (fie ca este Cisco sau nu) la un anumit cloud public sau la mai multe simultan. Acesta optimizeaza performanta serviciilor si a infrastructurilor utilizate din cloud. Prin Cisco CSR, sucursalele se pot conecta direct, securizat la cloud pentru a accesa aplicatiile.

Accesand documentul detaliat, poti afla cum CSR 1000v ofera:

  • extinderea retelei private (VPN-ul) intr-un mediu multi-cloud, eficientizand investitiile deja facute,
  • consistenta in aplicarea politicilor de securitate in infrastructura din cloud si on-prem,
  • experienta deosebita in utilizarea securizata a aplicatiile din cloud adaugand vizibilitate si path selection / optimization
  • management centralizat rapid, intuitiv ce permite sa faceti usor un design nou, provisioning, sau sa aplicati politicile in intreaga retea

Te invitam la un Proof of Concept

Daca vrei mai multe informatii, scrie intrebarea pe askformore@dendrio.com si pe langa raspuns, vei primi si sansa sa participi la un Proof of Concept organizat la sediul nostru din Bucuresti.