Securitate pentru mediile virtualizate de la Bitdefender

O alternativa la solutiile antimalware traditionale este de a utiliza solutii de securitate construite special pentru virtualizare si pentru arhitecturi bazate pe cloud. Securitatea pentru mediile virtualizate (SVE) de la Bitdefender permite clientilor:

  • sa obtina o rata mai mare de consolidare
  • si o mai buna performanta a masinilor virtuale in cloud-ul privat sau public.

Acest lucru este realizat prin intermediul tehnologiilor de optimizare patente de Bitdefender.  Acestea simplifica procesele antimalware si reduc resursele utilizate de fiecare instanta.

Bitdefender implementeaza scanarea centralizata, preluand o mare parte din functionalitatile antimalware rulate pe fiecare instanta pe un Appliance Virtual de Securitate (SVA) dedicat.

Aceasta abordare optimizeaza procesele de scanare la cerere si de-duplicare a resurselor critice de calcul. Pentru a realiza acest lucru, un agent optimizat special pentru medii virtuale este instalat pe fiecare instanta a masinii virtuale.

Bitdefender Security for AWS este o solutie de securitate conceputa pentru infrastructura cloud a Amazon si integrata in consola cloud GravityZone.

Solutia Bitdefender Security for AWS este conceputa pentru virtualizare. Ofera un sistem de tarifare flexibil si se scaleaza in functie de dimensiunea companiei si de nevoile avute pentru un randament optim al investitiilor.

Permiteti expertilor sa se ocupe de securitate si respectati cerintele de conformitate fara batai de cap!

Consultantul nostru te poate ajuta: