Cisco ASA5500-X with Firepower Services

  • Dedicat companiilor mici si mijlocii si sucursalelor
  • Firewall de la 256 la 1750 Mbps
  • Inspectarea amenintarilor de la 125 la 1250 Mbps
  • Asigura vizibilitatea si controlul aplicatiilor, NGIPS, protectia avansata a programelor malware, filtrarea URL-urilor.

CLUSTERING

Utilizand Cisco ASA Software Release 9.0 si ulterior, clienții pot combina pana la 16 module de firewall Cisco ASA 5585-X intr-un singur cluster pentru o viteza de transfer de pana la 640 Gbps, 2 milioane de conexiuni pe secunda si peste 100 de milioane de conexiuni concurente.

SCALABILITATE

Cisco ASA5500-X with Firepower Services de noua generatie ofera o scalabilitate superioara, performanta si securitate pentru a gestiona volume mari de date fara a sacrifica performanta.

REDUCERE COSTURI

Reduce semnificativ costurile initiale ale achizitiilor cu 80%, costurile cu consumul de energie cu 85% si cerintele de spatiu rack cu 88%. Aceasta pe langa reducerile semnificative ale integrarii globale si ale complexitatii si costurilor managementului.

PERFORMANTA

Raspunde nevoilor tot mai mari ale organizațiilor dinamice, oferind de opt ori densitatea de performanta, numarul de sesiuni VPN foarte inalte, dublul numarului de conexiuni pe secunda si de patru ori capacitatea de conectare a oricarui firewall competitiv

Consultantul nostru te poate ajuta: