Palo Alto K2 series

Palo Alto K2 Series previne atacurile cibernetice care vizeaza serviciile de retea mobila, dispozitivele IoT si abonatii prin furnizarea unei securitati robuste.

Noua serie K2 ofera operatorilor de retea mobila o vizibilitate si un control complet. Prin aplicarea automata a securitatii in toate locatiile de retea puteti maximiza cu incredere noile oportunitati ale retelelor mobile de 5G.

Seria K2 combina o protectie completa, o gestionare consistenta si o viteza de transfer de pana la 1 Tbps. Foloseste procesarea si memoria dedicata pentru zonele cheie functionale de retea, securitate, prevenire si gestionare a amenintarilor.

VIZIBILITATE COMPLETA SI CONTROL GRANULAR

Obtineti vizibilitate completa si control in toate straturile, incluzand planul de semnalizare, date si control, cu vizibilitate in straturi de aplicatie in interiorul tunelurilor mobile. Abonamentul (IMSI) si corelatia dispozitivului (IMEI) cu amenintarile ajuta la identificarea abonatilor si a dispozitivelor infectate, permitand in acelasi timp o analiza detaliata pentru o rezolvare mai rapida a problemelor de securitate.

SECURITATE AUTOMATA PENTRU RASPUNS RAPID

Permiteti echipelor sa furnizeze raspunsuri in timp real la amenintari in intreaga retea la scara globala. Furnizorii de servicii pot identifica malware necunoscut care traverseaza retelele si le poate analiza pe baza a sute de comportamente malware pentru a oferi protectii automate.

AGILITATEA RETELEI CU NFV GATA DE UTILIZARE IN CLOUD

Platforma cloud-ready ofera aceleasi caracteristici atat pentru factorii de forma hardware cat si pentru programele software. Asigura o aplicare consistenta a securitatii in toate locatiile de retea si pentru a sustine arhitecturile emergente 5G. Sprijin pentru API deschis, oferind simplitate operationala, usurinta in utilizare si integrare cu ecosistemele NFV / SDN.

Consultantul nostru te poate ajuta: