Soluții pentru Continuitatea Afacerii

În situații de criză economică, companiile au nevoie de soluții care să le permită să își continue activitățile.

Specificul acestei situații este acela de a încerca să lucrăm de acasă menținând nivelul de productivitate al echipelor la un nivel ridicat în condiții de securitate maximă.

Dendrio în colaborare cu partenerii strategici Cisco, Microsoft și Amazon Web Services (AWS) au pus la punct o serie de soluții care să ajute companiile să:

 • Conecteze în mod securitzat angajații de acasă
 • Își migreze afacerile în online, securizat
 • Digitalizeze companiile și să își reinventeze modul de lucru

Soluții de conectivitate

Microsoft

Microsoft Office 365 E1 Trial pentru orice companie, care include Microsoft Teams, cu limitare la 3.000 seats.

Microsoft Teams:

 • Chat și colaborare – maxim 300 utilizatori, atașări fișiere în chat (maxim 2 GB per utilizator), partajarea fișierelor cu echipele și pe canale (10 GB), colaborare la documente Office
 • Aplicații și servicii de productivitate-versiunile web de Word, Excel și PowerPoint
 • Întâlniri și apelare: apeluri audio și video online, partajare ecran
 • Securitate și conformitate: criptarea datelor Microsoft Teams

Cisco

Cisco Webex este o soluție de videoconferință și colaborare care permite:

 • funcţionalităţile esenţiale de videoconferinţă şi colaborare (partajare ecran,înregistrare discuții, indicator prezență)
 • conectarea a până la 100 de participanţi
 • derularea unui număr nelimitat de întâlniri virtuale calitate video HD
 • 1 GB spațiu de stocare în cloud

Gratuit pentru o perioada de 90 de zile. 

Securitatea utilizatorilor remote

ASAv și Cisco Anyconnect

În cazul în care nu aveți în infrastructură un concentrator VPN, vă punema la dispoziție și instalăm gratuit licențele pentru o mașină virtuală de VPN ASAv și pentru VPN AnyConnect. Soluția Cisco AnyConnect îi ajută pe cei care lucrează de acasă să acceseze ușor, rapid și în sigurantă resursele de la birou, prin VPN , prin intermediul propriilor dispozitive mobile. O conexiune VPN oferă un nivel sporit de securitate, în comparație cu alte metode de comunicare la distantă, datorită faptului că utilizează un algoritm de criptare avansat, care protejează rețeaua de accesul neautorizat. Gratuit pentru 90 de zile.

Cisco Umbrella

Umbrella protejează utilizatorii de domenii malițioase, indiferent dacă utilizatorii sunt sau nu în rețeaua internă. Cisco Umbrella oferă o vizibilitate completă asupra activitătii Internet în toate locațiile și fiecare endpoint, iar prin utilizarea modelelor, poate bloca proactiv solicitări rău intenționate înainte de a se stabili o conexiune. Printre facilitatile oferite de Umbrella: blocheaza  domeniile asociate cu phishing-ul, malware-ul, botnets și alte categorii de risc ridicat (cryptomining domenii recent văzute etc.), descopera și blocheaza “shadow IT (bazat pe domenii) cu ajutorul  raportului de “Discovery App”, activeaza  filtrarea web pe domenii sau categorii de domenii.

Gratuit pentru o perioada de 90 de zile.

Cisco DUO

Permite organizațiilor să verifice identitatea utilizatorilor și nivelul de încredere în dispozitivul folosit, cu o autentificare multi-factor avansată, înainte de a avea acces la aplicații și resurse.

Gratuit pentru o perioadă de 90 de zile.

Amazon WorkSpaces

Amazon WorkSpaces este o soluție de Desktop-as-a-Service (DaaS) care vă ajută să oferiți în siguranță desktop-uri Windows sau Linux în doar câteva minute. Cu Amazon WorkSpaces puteți scala rapid pentru a oferi mii de desktop-uri angajaților de pe tot globul. Soluția vă ajută să eliminați complexitatea în gestionarea inventarului hardware, a versiunilor și a patch-urilor de sistem de operare și a infrastructurii desktop virtuale. Cu Amazon WorkSpaces, utilizatorii se pot conecta rapid la un desktop de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv acceptat.

Până la 30 iunie puteti utiliza GRATUIT până la 50 WorkSpaces cu Windows Standard bundle cu volume de 80 GB pentru administrator (Root) și 50 GB pentru utilizatori (User) care rulează în mod Autostop cel  mult 10.000 de ore/lună adunate în toate regiunile în care AWS oferă WorkSpaces Free Tier. În plus, oferă și:

 • un WorkSpace cu Windows Performance bundle cu volume de 80 GB pentru Root și 100 GB pentru User, în mod Autostop mode pentru cel mult 200 de ore,
 • două WorkSpaces cu Linux Standard bundle cu aceleași volume care rulează în mod Autostop până la cel mult 400 de ore și
 • un WorkSpace cu Windows Value bundle cu volume de 80 GB pentru Root și 10 GB pentru User, în mod Autostop pentru cel mult 200 de ore.

Orice client care începe să utilizeze WorkSpaces pentru prima data în această perioadă este eligibil. Mai multe detalii despre restricțiile aplicate pentru această ofertă găsiți AICI.

Soluții de productivitate

Amazon Connect – Virtual Contact Center

Acum, când majoritatea activităților se desfășoară de la distanță, Dendrio împreună cu Amazon vă oferă posibilitatea de a avea un Contact Center complet operațional în care agenții, supraveghetorii, managerii și administratorii pot lucra fiecare de acasă și pot să își desfăsoare toate activitătile normale ale centrului de contact. Agenții pot efectua și prelua apeluri. Supraveghetorii pot monitoriza și antrena agenții în timp real ca și cum ar sta în același birou. Managerii pot vizualiza tablouri de bord, executa rapoarte, monitoriza nivelurile serviciilor, pot asculta apelurile înregistrate și pot urmări performanțele, toate de acasă. Puteți configura un Contact Center Amazon Connect în câteva minute și puteți începe să oferiți cel mai bun serviciu pentru clienții voștri. Iar când veți reveni la birou, puteți opri costurile asociate acestui serviciu cu un singur click.

Costul serviciului este compus din:

 • Costul de utilizare este de 0,018 USD/minut (nu se plătește nicio licență, este un Contact Center as a Service)
 • Alocarea unui număr de România, se plătește 0,22 USD/zi
 • Costul apelurilor primite este de 0.0066 USD/minut de conversație al fiecărui agent
 • Costul apelurilor efectuate sunt în funcție de țara de destinație. Pentru a suna pe cineva din România costul este de  0.0825 USD/min de conversație
 • Chat pe pagină web – 0.004 USD/mesaj (se adună cele trimise cu cele primite)

Dacă nu ați folosit serviciul până acum, în primele 12 luni primiți în fiecare lună câte :

 • 90 de minute de utilizare
 • Un numar alocat din localitatea in care AWS are regiunea (în UE – Frankfurt sau Londra)
 • 30 de minute de apeluri primite (inbound)
 • 30 de minute de apeluri efectuate (outbound) spre țara în are AWS are regiunea
 • 500 de mesaje chat

Mai multe detalii găsiți AICI.

Amazon WorkDocs

Amazon WorkDocs oferă un spațiu în care utilizatorii pot salva documente, pot oferi diverse permisiuni pentru alte  persoane din organizație sau din afara ei astfel încât să le vizualizeze sau să le editeze și să lucreze mai ușor împreună, chiar dacă fiecare se conectează la acest spațiu de acasă.

Acest serviciu poate fi folosit și pentru flow-uri de aprobare a documentelor.

Până pe 30 iunie Amazon WorkDocs vă pune la dispoziție gratuit 1 TB de stocare per utilizator pentru cel mult 50 de utilizatori din aceeași organizație. Dacă depășiți, serviciul este în continuare disponibil, dar veți plăti costul aferent. Mai multe detalii: AICI

Microsoft 365 Business Basic

Lucrați mai bine în echipă cu instrumente mai bune. Colaborați în timp real.  Pachet Microsoft de comunicare și colaborare care include: Office Online (Word online, Excel online, PowerPoint online, OneNote online, Outlook online); OneDrive for Business 1 TB spațiu de stocare în cloud cu sincronizare offline; Email Exchange Online 50GB/utilizator; Teams – comunicare și colaborare în echipă; SharePoint Online – document management, Yammer.

Pret: 4.22 euro/lună/utilizator

Microsoft 365 Business Standard

Pachet Microsoft de comunicare si colaborare Microsoft 365 Business Standard include:  Aplicații Office instalate, permanent actualizate (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook) împreună cu varianta online a acestora; OneDrive for Business 1 TB spațiu de stocare în cloud cu sincronizare offline; Email Exchange Online 50GB/utilizator; Teams – comunicare și colaborare în echipă; SharePoint Online – document management, Yammer.

Pret: 10.54 euro/lună/utilizator

Echipamente pentru videoconferințe

Dacă soluțiile de colaborare sunt oferite în mod gratuit de către partenerii noștri, iar serviciile de instalare sunt oferite pro bono de către inginerii Dendrio, componentele hardware cad în sarcina utilizatorului. Prin prisma parteneriatelor pe care le avem cu producători de top la nivel mondial am obținut o selecție de echipamente pentru videoconferință la prețuri foarte atractive. Acestea pot fi achiziționate direct de pe Shopul Dendrio:

Completează formularul

Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00.

Alege solutia de care ai nevoie