Hackathon jurnalisti

Vă invităm să vă înscrieți la Hackathon-ul pentru Jurnaliști pe teme de tehnologie! Competiția este dedicată studenților la facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării  anul 2 licență, anul 3, masteranzi și alumni care doresc să scrie despre tehnologie. Scopul final îl reprezintă semnarea unui contract de colaborare pe termen lung cu Dendrio, Bittnet Training, Elian Solutions, companii de tehnologie și educație din cadrul Grupului Bittnet. Dorim să cooptăm alături de echipele noastre tineri creativi care doresc să se dezvolte și să se perfecționeze în scrierea de articole pe teme de tehnologie.

Înscrierea se poate face până la data de 23 noiembrie 2020, ora 12:00. În Hackathon se pot înscrie individual sau în echipe de maxim 3 persoane.  Totodată, pe data de 23 noiembrie ora 16:00, toți participanții la competiție sunt invitați la un eveniment online organizat pe platforma Microsoft Teams pentru a ne sincroniza pe temele propuse, pentru a vă prezenta publicul țintă către care vor fi adresate articolele înscrise în competitive și pentru a îi cunoaște pe membrii juriului. Vom explica modalitatea de acordare a punctajului pentru fiecare articol.

Hackathon-ul se va desfășura pe perioada lunilor noiembrie și decembrie și cuprinde mai multe etape:

  1. Acoperirea evenimentului Cisco Connect Romania 2020 (pe baza sesiunilor înregistrate pe care vi le vom pune la dispoziție);
  2. Acoperirea evenimentului Microsoft Tech Days 2020 (unde va trebui să vă înregistrați și să vizionați live evenimentul și sesiunile tehnice);
  3. Acoperirea evenimentului AWS re:Invent 2020 (unde va trebui să vă înregistrați și să vizionați live evenimentul și sesiunile tehnice).

Pentru fiecare dintre evenimentele menționate mai sus, veți înscrie în competiție un număr de 3 articole cu o lungime minimă de 700 cuvinte. Fiecare dintre participanți va scrie unul dintre articole despre trendurile, noutățile sau schimbările anunțate în sesiunile de deschidere ale evenimentelor: Cisco Connect, Microsoft Tech Days și AWS re:Invent, și alte două articole la alegere din sesiunile tehnice. Le veți înscrie în competiție, trimițându-le la adresa marketing@dendrio.com, astfel:

  1. Pentru Cisco Connect până pe data de 27 noiembrie 2020
  2. Pentru Microsoft Tech Days până pe data de 4 decembrie 2020
  3. Pentru AWS re:Invent până pe data de 23 decembrie 2020

Înscrierile se fac pe pagina competiției: https://www.dendrio.com/hackathon-tehnologie/ prin completarea formularului de înscriere. Tot pe această pagina vom publica clasamentul intermediar, la 3 zile după fiecare deadline. Pe pagina Hackathon-ului regăsiți și premiile în bani care se vor acorda la finalul celor 2 luni de marathon journalistic pe teme de tehnologie.

Vă așteptăm și vă dorim mult succes în competiție!