Cloud PBX

Inlocuiti sistemul de telefonie traditional cu PBX Cloud din Office 365. Acesta adauga o serie de caracteristici de apelare care permit reducerea multor costuri asociate cu sistemele traditionale de comunicare. Efectuati si primiti apeluri de business la birou, acasa sau in deplasare, utilizand telefonul, PC-ul sau dispozitivul dvs. mobil.

Cea mai moderna alternativa la centrala telefonica a companiei

Renuntati la tehnologiile clasice de comunicare si veti aduce un plus de eficienta in compania dvs, la costuri mai mici.

Cu o singura atingere, transferati apeluri, le puneti in asteptare si le reluati. Permiteti asistentului pe care il aveti sa primească apeluri in numele dvs. Raspundeti la apeluri pentru alte persoane din echipa atunci cand acestea sunt indisponibile.

Mai mult, PBX Cloud ofera posibilitatea de a beneficia de posta vocala integrata cu Exchange astfel incat sa puteti raspunde rapid la apelurile pierdute.

Convorbirile sunt implicit criptate protejandu-va confidentialitatea informatiilor transmise. Criptarea este incorporata in solutie, nefiind necesar un VPN.

Consultantul nostru te poate ajuta: