Cisco Webex Meetings

Conferinta video Cisco WebEx este liderul dovedit in conferintele video si web, care ofera de la Cisco Collaboration Cloud la nivel global o colaborare extrem de sigura si scalabila cu cel mai mare numar de participanti concurenti intr-o singura intalnire.

Prin utilizarea videoconferintelor Cisco WebEx®Meeting Center reusiti sa simplificati activitatea departamentului IT si sa facilitati participantilor sa se alature intalnirilor cu orice dispozitiv care permite comunicare video. Va intalniti ca intr-o interactiune fata-in-fata. Pentru a imbunatati angajamentul, pentru a construi increderea, pentru a intari relatiile, utilizati videoconferintele care ofera o experienta video reala, ca si cum v-ati fi intalnit personal. Nu este necesar sa cumparati echipamente la sediu sau sa gestionati produse video si de conferinte separate.

SCALABILITATE

Puteti sa ajustati rapid capacitatea si capacitatea pentru conferinte video de la 1 la 1025 de participanti.

CALITATE

Fiecare participant, indiferent de sistemul video, se bucura de aceeasi experienta video, audio si de continut integrat.

USURINTA ACCESULUI

Clientii, partenerii si alti colegi se pot alatura cu usurinta folosind propriul sistem video in orice moment fara a fi nevoie de coduri greoaie.

EFICIENTA

Profitati de investitiile existente in sistemele mai vechi.

In timp ce utilizati investitiile existente in retele si dispozitive, puteti trece de la un model financiar al cheltuielilor de capital (CapEx) la un cost de exploatare (OpEx), cu servicii de conferinte bazate pe cloud. Ea simplifica complexitatea gestionarii tehnologiilor disparate deoarece este un serviciu cloud. Puteti gestiona toate aceste servicii folosind abonamentul Cisco WebEx Meeting Center.

Dendrio este partener Cisco Gold, si-a dovedit capacitatea tehnica de a furniza solutii Cisco de-a lungul anilor. Dendrio a trecut prin toate nivelurile de parteneriat cu Cisco si a ajuns acum la cel mai inalt nivel. Acest lucru demonstreaza angajamentul nostru de a ne imbunatati permanent competentele si certifica experiensa noastra in ceea ce priveste solutiile Cisco.

Consultantul nostru te poate ajuta: