Cisco Webex Teams

Cisco Webex Teams este un instrument uimitor, cu diverse utilizari. Este ideal cand vine vorba de proiecte in care sunt implicati oameni din diferite zone geografice. Cisco Webex Teams va ofera posibilitatea de a configura mesaje, intalniri virtuale si apeluri telefonice, precum si a le combina in functie de nevoile dvs.

Toate cele trei parti creeaza o experienta unica in care puteti usor sa faceti clic pentru a transforma un apel telefonic intr-o intalnire video. Pur si simplu glisati ecranul pentru a muta apelul video pe telefonul mobil in timp ce intrati intr-o alta camera, astfel incat sa nu pierdeti nimic din ceea ce a fost discutat. Introducerea unui apel creeaza automat o intalnire in camera Webex Teams destinata apelului dvs. unde puteti partaja cu usurinta documentele.

SPATIU SECURIZAT

Cisco Webex Teams este un spatiu securizat in care va puteti conecta oricand de pretutindeni din lume.

CONEXIUNI

Va puteti conecta folosind aplicatia de pe telefonul mobil, telefonul de birou, sistemul din sala de sedinte sau Cisco Webex Teams.

FLEXIBILITATE

Schimbati dispozitivele sau camerele fara a va intrerupe intalnirea.

MODERN WORKPLACE

Partajati ecranul, partajati documentele, schitati ideile si vedeti-va unii pe altii.

Potrivit daca compania este raspandita in intreaga tara sau in lume si sunteti implicat in proiecte importante si complexe. Stiti cat de important este ca toti membrii echipei pentru proiect sa colaboreze si sa impartaseasca informatii. Abilitatea de a configura cu usurinta o conversatie telefonica sau video cu imagini si sunet de inalta calitate si capacitatea de a partaja documente este esentiala pentru astfel de situatii.

Mai mult, serviciile Cisco Webex Teams au optiunea de a conecta serverele calendarului on-premise cu Cisco Webex Teams. Astfel nu mai aveti cum sa uitati sa va pregatiti din nou pentru o intalnire. Acest lucru nu numai ca ajuta la pregatirea si desfasurarea usoara a unei intalniri pentru dvs. si membrii echipei dvs., dar si pentru clientii dvs.

Consultantul nostru te poate ajuta: