Symantec Data-Loss Prevention

Regulile privind confidentialitatea datelor, cum ar fi GDPR, va solicita sa va asigurati ca datele sensibile sunt gestionate corespunzator. Symantec Data-Loss Prevenstion este configurat pentru a identifica datele sensibile (inclusiv cele definite de GDPR) si utilizeaza o varietate de tehnici avansate de detectare a datelor pentru a le identifica sub diverse forme.

Cu ajutorul solutiei Symantec Data-Loss Prevenstion, confirmati identificarea datelor reglementate, urmariti utilizarea si locatia acestora. Politicile de protectie va permit sa reglati fluxul de date sensibile. Integrata cu tehnologiile de criptare si CASB solutia va protejeaza fisierele individuale, e-mailurile, mediile mobile si datele din cloud.

Monitorizati comportamente in cadrul aplicatiilor suspecte instalate de utilizatori si opriti furtul de date. Cu Symantec Data-Loss Prevention identificati si opriti aplicatiile infectate prin filtrarea datelor sensibile, cum ar fi secretele comerciale si inregistrarile clientilor. De asemenea va ajuta sa restrictionati transferurile de date neconforme si sa protejati in mod verificabil datele cu caracter personal.

Consultantul nostru te poate ajuta: