Microsoft Azure MFA

Azure Multi-Factor Authentication (MFA) ajuta la protejarea accesului la date si aplicatii, mentinand simplitatea pentru utilizatori. Ofera securitate suplimentara, solicitand o a doua forma de autentificare. Ofera o autentificare puternica printr-o serie de metode de autentificare usor de folosit.

Autentificarea multi-factoriala Microsoft Azure MFA ajuta la protejarea accesului la date si aplicatii in timp ce satisface cererea utilizatorilor pentru un proces simplu de conectare. Ofera autentificare puternica printr-o serie de optiuni de verificare usoara: apel telefonic, mesaj text sau notificare aplicatie mobila si parole unice, permitand utilizatorilor sa aleaga metoda pe care o prefera. Poate fi utilizat atat in incinta locala, cat si in cloud pentru a adauga securitate pentru accesarea:

  • serviciilor online Microsoft,
  • a aplicatiilor SaaS conectate la Azure Active Directory,
  • a aplicatiilor de linie de afaceri
  • si a aplicatiilor de acces la distanta.

Autentificarea multifunctionala Microsoft Azure MFA este disponibila ca un serviciu autonom, cu optiuni de facturare per-utilizator si per-autentificare, sau asociat cu Azure Active Directory Premium, Enterprise Mobility Suite si Enterprise Cloud Suite.

Consultantul nostru te poate ajuta: