Softex Omnipass – Single Sign-on for banks

Minimizati timpul de conectare a angajatilor, prin activarea conectarii unice la mai multe conturi, cu o singura autentificare biometrica.

Cu ajutorul autentificarii cu factori multipli (MFA), puteti adauga un nivel de securitate care va protejeaza impotriva principalei cauze a breselor de securitate: credentiale compromise.

Un avantaj cheie al utilizării OmniPass Enterprise SSO este inregistrarea centralizata a tuturor activitatilor de gestionare a utilizatorilor si de conectare. Sunt inregistrate toate modificarile si activitatile utilizatorilor, care pot fi utilizate pentru monitorizare si conformitate.

CONFORMITATE POLITICI SECURITATE

Implementarea acestor cerinte exigente este costisitoare si necesita un angajament semnificativ privind resursele. Este perceput de obicei ca un rau necesar pentru a satisface auditorii. Este foarte rar vazut ca o oportunitate de a imbunatati procesele, de a creste securitatea și de a genera o valoare reala pentru business.

DE CE SINGLE SIGN-ON (SSO)?

Sign-On Single (SSO) este o modalitate mai sigura si mai convenabila de a va conecta la toate site-urile web ale companiei dvs. si la aplicatiile interne cu o singură autentificare. Functioneaza indiferent dacă aceste aplicatii sunt site-uri Web bazate pe cloud, interne sau chiar cross-platform.

SECURITATE IMBUNATATITA SI ECONOMIE DE BANI

Solutia va ofera evidenta inregistrarilor pentru accesul si responsabilitatea utilizatorilor. Auditorii de conformitate vor fi impresionati. Aveti o solutie de autentificare la nivel de companie care este sigura, usor de utilizat si care va aduce economii considerabile companiei.

Consultantul nostru te poate ajuta: