Suntem aici pentru a ajuta

Epidemia globală a coronavirusului are un impact asupra unui număr semnificativ de companii din țările afectate și nu numai, existand riscul unor întreruperi a activității normale a afacerilor. Primul pas pe care îl pot face majoritatea companiilor ca măsură de precauție este de a limita numărul călătoriilor în interes de afaceri, precum și întâlnirile și interacțiunile față în față, între clienți, parteneri și chiar între angajații companiei, pe cât posibil.

Tehnologia poate oferi o solutie prin intermediul platformelor de lucru colaborativ – sistemele de video/audio conferinte, sisteme de partajare a documentelor precum si platformele de lucru pentru echipe virtuale – permitand companiilor să asigure continuitatea activității, în ciuda circumstanțelor nefavorabile.

Pentru companiile antreprenoriale care în momentul de față nu dispun de asemenea soluții, Dendrio, în parteneriat cu Microsoft și Cisco, va oferi soluții tehnologice gratuite, care vor permite angajaților să lucreze de acasă fără a provoca întreruperi semnificative în operațiunile de zi cu zi. Următoarele soluții vor fi oferite gratuit, pe o perioadă de test de 6 luni:

Microsoft

Microsoft Office 365 E1 Trial Corporate sau Enterprise segment, care include Microsoft Teams, cu limitare la 2.500 seats.

Pentru celelalte segmente de clienti se va putea deschide un trial de  Microsoft Teams.

Dendrio te vor ajuta cu:

  1. Setarea Office 365 (functionalitati guest)
  2. Pregatirea platformei pentru comunicare la nivelul intregii organizatii (intern si extern)
  3. 2 solicitari de tip asistenta tehnica (prin telefon sau web) / 6 luni
  4. Training virtual cu un trainer Bittnet

Dendrio te vor ajuta cu:

  1. Activarea serviciului de trial Microsoft Teams.
  2. 2 solicitari de tip asistenta tehnica (prin telefon sau web) / 6 luni
  3. Training virtual cu un trainer Bittnet

Cisco

Cisco Webex pentru organizații și persoane – include întâlniri video HD gratuite de pâna la 100 participanți și număr nelimitat de întâlniri, 1GB de stocare în cloud.

Dendrio te vor ajuta cu:

  1. Setup organizatie
  2. Provizionarea utilizatorilor
  3. Materiale video “how to use”
  4. Training virtual cu un trainer Bittnet (webex mini-demo live)

Orice companie antreprenoriala din Romania, indiferent de cifra de afaceri sau numărul de angajați, poate beneficia de aceste servicii completând un formular de solicitare la următorul e-mail: workfromhome@bittnet.ro sau completand formularul alaturat.

Cererile vor fi gestionate conform principiului primul venit primul servit in limita resurselor. Serviciile de set-up oferite de echipa grupului Bittnet vor fi furnizate gratuit pentru o perioadă de 1 lună, incepand cu data de 10 martie 2020, perioadă care poate fi extinsă în funcție de evoluția situației COVID-19 în România.

Consultantul nostru te poate ajuta:

Program de lucru de luni pana vineri intre orele 09:00-18:00.