Dendrio – companie din Grupul Bittnet s-a alaturat APN Partner Program in 2014. La inceput Dendrio a obtinut nivelul de parteneriat Standard. In 2019 odata cu schimbarea cerintelor, Dendrio s-a recertificat si a indeplinit noile cerinte pentru Select Partner Tier. Planurile pentru perioada urmatoare vizeaza atingerea pragului urmator prin obtinerera nivelului de Advanced Partner Tier. Obiectiv atins in iunie 2020.

Experienta acumulata in acesti ani cuprinde proiecte de migrare, optimizarea infrastructurilor existente in AWS si suport tehnic pentru clienti din domenii precum: e-commerce, manufacturing, software development si altele. Serviciile AWS pentru care oferim cel mai des  suport tehnic clientilor nostri sunt: Amazon EC2Amazon Simple Storage Service (S3)Amazon AuroraAmazon RDSAmazon VPCAWS LambdaAmazon Route 53AWS Direct Connect.

1
Technical accreditations
1
Business accreditations
1
AWS Foundation trained
1
AWS Certified
1
Professional Level
Designul infrastructurii

Construim arhitectura infrastructurii din AWS tinand cont de nivelul de securitate dorit, de performanta, de rezilienta necesara, eficienta dar si de optimizarea costurilor. AWS lanseaza servicii noi si consideram important ca designul infrastructurii sa se bucure de flexibilitate si sa fie actualizat atunci cand poate aduce beneficii business-ului.

Cloud Adoption Workshop

Cand o idee de business are nevoie de un serviciu de tip cloud merita sa organizati un workshop cu toti stakeholderii implicati in care sa analizati si sa intelegeti mai bine consecintele si implicatiile implementarii precum si resursele necesare si echipele afectate.

Pentru asigurarea infrastructurii on-prem necesara si suficienta este nevoie de o estimare foarte buna a resurselor consumate in urmatoarea perioada. Pentru a evita astfel de estimari, AWS pune la dispozitie IaaS iar noi va ajutam sa migrati de pe infrastructura actuala pe cea din AWS fie ca vorbim de migrari de servere, de baze de date sau migrari de fisiere (storage).

Suport tehnic

Cand este nevoie de un apel urgent catre o echipa tehnica de suport competenta, putem fi la celalalt capat al telefonului. De asemenea, putem sa venim proactiv cu propuneri de optimizare sau puteti veni catre noi cu diferite intrebari legate de AWS (servicii de consultanta).

Knowledge Transfer

Serviciile de cloud sunt construite pentru a sustine diferite idei de business. De aceea, consideram important ca oamenii sa stie ce instrumente ar putea avea la dispozitie pentru desfasurarea activitatii. Organizam sesiuni pentru echipe diverse cum ar fi: business development, achizitii, legal, management.